Najcenejše veslo za SUP ne bo najboljše

Kategorije Novice

Cena običajno veliko pove o kakovosti, ki jo lahko pričakujemo od izdelkov ali storitev v ponudbi. Enako velja pri opremi za supanje, ki je na voljo v precej širokem cenovnem razponu. Med nizkocenovnimi kompleti je recimo oprema na voljo že za kakšnih 200 evrov, medtem ko dražji kompleti hitro presežejo tisočaka. Tudi pri izbiri posameznih kosov opreme naletimo na takšne razlike, svoje pa naredi še kakšna SUP akcija, ki prerazporedi izdelke v različnih cenovnih in kakovostnih razredih. Predvsem vesla so pogosto žrtev varčevanja in iskanja bližnjic, zato se splača opozoriti na težave, ki jih takšno početje prinaša na tem področju.

Veslo za SUP je izjemno pomemben kos opreme. Pravzaprav je ena izmed samo dveh komponent, brez katerih si supanja preprosto ne moremo predstavljati. A deske vseeno pritegnejo več pozornosti in tudi sorazmerno večji delež investicije, medtem ko se vesla lahko kar nekoliko zanemarijo. A hitro se izkaže, da najcenejše veslo za SUP verjetno ne bo najboljša odločitev – niti za tiste, ki sicer niso posebej zahtevni pri supanju ali pa se s to aktivnostjo šele spoznavajo. Nižja cena namreč nakazuje na nižjo kakovost, to pa s seboj prinaša razne probleme pri sami uporabi, predvsem pa pri izkušnji in zadovoljstvu na dolgi rok. Govorimo predvsem o vzdržljivosti in življenjski dobi, veslo za SUP pa ima še eno zel očitno lastnost, težo – pri dolgotrajni uporabi se bo lahko in elegantno veslo izkazalo za dobro izbiro, a v tem primeru gre za dražje materiale.

Veslo za sup

Seveda lahko finančno investicijo nekoliko razbremeni SUP akcija, ki zniža cene kompletov ali posameznih kosov opreme. Na ta način lahko najdemo vesla po ugodnih cenah, ne da bi morali za to sklepati kompromise na področju kakovosti. SUP akcija lahko zniža tudi kakovostne kose, tako da dobimo za ugodno ceno zelo dobra vesla.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja